Тиждень історії та правових знань

2014-12-12

/Files/images/storya_pravo/P1040334.JPG

З метою поглиблення знань у Єлизаветградківській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів традиційно, щороку проводяться тижні історії та правознавства. Їх проводить вчитель вищої категорії Ніколайченко Олена Анатоліївна, а допомагають їй у цій справі учні школи, педагог – організатор Скирда Марія Луківна та класні керівники.

/Files/images/storya_pravo/P1040299.JPG

Розпочався тиждень з відзначення 71 річниці визволення Єлизаветградківки від німецько – фашистських загарбників. Була проведена лінійка пам’яті, де прозвучали слова вдячності воїнам – визволителям, які у далекому 1943 році , не шкодуючи власного життя, визволяли наше селище від гітлерівців.

Надзвичайно цікаво проводилися різні конкурси та ігри з історії та правознавства. У конкурсі історичних кросвордів першими були учні 8 класу, не відстали від них і учні 10-го та 9-го класів, які посіли друге та третє місця. Неперевершеними та кмітливими виявилися учні 11 класу під час проведення гри «Впіймай злочинця». Вони проявили свою спостережливість і єдині виявили злодія, що загримувався. У наступній грі «Склади фоторобот» найбільш активними були Гладун Богдана, Ціко Андрій, Локотош Марина, Чорна Діана,Мацола Марина та її молодший братик Василь. Ці учні виявилися уважними і відтворили із пазлів фото умовних злодіїв.

/Files/images/storya_pravo/P1040293.JPG

10 грудня відзначається День захисту прав людини. З метою відзначення цієї дати та поглиблення правових знань учнів, у школі було проведено конкурс для 5 – 7 класів «Я маю право», проводила педагог – організатор Скирда Марія Луківна та змагання між учнями 9 – 11 класів «Знавці права», проводила вчитель правознавства Ніколайченко Олена Анатоліївна. Учні відповідали на запитання правового змісту, розв’язували різні правові ситуації, інсценізували порушення прав людини. Переможцями у конкурсі «Я маю право» були учні 5-го класу, а у змаганнях «Знавці права» боротьба за перше місце точилася між учнями 10 та 11 класів, кращими стали учні 11 класу./Files/images/storya_pravo/P1040336.JPG

Такі предметні тижні, які проводять в нашій школі, дають учням біль глибокі знання з предметів та зацікавлюють їх у поглибленому вивченні матеріалу.

/Files/images/storya_pravo/P1040307.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi