• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Декада методичної роботи присвячена Дню народження В.О.Сухомлинського

Декада методичної роботи присвячена Дню народження В.О.Сухомлинського

2014-09-22

/Files/images/dekada/Сухомлинський.jpg

З метою створення спільної програми дій з забезпечення якісної підготовки дітей5-6 віку до школи та вирішення проблем адаптації прершокласників провели семінар-практикум "Співдружність дитсадка і школи", у якому взяли участь вихователі дошкільної дитячої установи та вчителі початкових класів школи.

/Files/images/dekada/Небо.jpg

Учителі початкових класів провели цікаві уроки під відкритим небом. Традиційним стало свято казки, тематичні уроки, читацькі конференції, захист читацьких формулярів.

Для вироблення загальнолюдських цінностей і громадської зрілості в школі проводяться уроки духовності. При їх проведенні вчителі використали матеріали "Хрестоматії з етики", "Як виховати справжню людину", "Серце віддаю дітям", "Листи до сина".

Педагогічний колектив школи добре усвідомлює, В.ОСухомлинський бачив далеко вперед. Усе те, що він говорив, писав і застосовував на практиці, відповідає сьогоденню, воно навколо нас у повсякденній роботі. Тож постійно звертаймося до золотих розписів В.О.Сухомлинського, його мудрих уроків, читаємо, думаємо, зростаємо.

Кiлькiсть переглядiв: 139

Коментарi